De e-learningmodule ‘e-Xpert Medische Apparatuur: Airvo 2 optiflow’ traint de gebruiker in veilig en juist gebruik van dit apparaat.Met behulp van de nasale high flow therapie in combinatie met een optimale bevochting wordt er letterlijk weer ruimte gecreëerd voor ongehinderd ademhalen.

De e-learningmodule ‘e-Xpert Medische Prismaflex CVVH ’ traint de gebruiker in veilig en juist gebruik van dit dialyse apparaat.

De-learningmodule ‘e-Xpert Medische Apparatuur: Blanketrol III’ traint de gebruiker in veilig en juist gebruik van dit apparaat.

De Alaris GW volumetrische pomp is een veelgebruikte infuuspomp. 

De ARGUS 707 infuuspomp kan gebruikt worden voor het toedienen van intraveneuze vloeistoffen die de hoogste nauwkeurigheid vereisen. Tevens kan deze worden ingezet voor speciale toepassingen zoals chemotherapie, bloedtransfusie en parenterale voeding. 

De MS26 van Graseby is een spuitpomp die bedoeld is voor infusies van een dag of langer. 

De Infusomat Space Pump wordt gebruikt voor het intraveneus toedienen van vloeistoffen zoals vocht, bloed of medicijnen.

De Plum IV pump is een infuuspomp die gebruikt wordt voor het toedienen van vloeistoffen aan de patiënt. 


Ga je werken als verpleegkundige op een IC afdeling en kom je met patiënten in aanraking die bewezen besmet zijn met het coronavirus? Volg dan de e-learning in dit leerpad.

 


De Capnostream 20p is een apparaat voor capnografie en pulsoximetrie. Het apparaat is beschikbaar bij geïntubeerde patiënten (invasief) en niet geïntubeerde patiënten. De e-learningmodule van ExpertCollege behandelt de relevante functies van het apparaat, leert u hoe u de alarmen instelt, laat zien hoe u de trend afleest en legt uit wat het begrip saturatie-seconden inhoudt.

De IntelliVue MP30 van Philips is een patiëntmonitor die bewakingsmogelijkheden biedt en metingen kan verrichten. De monitor wordt gebruikt in zowel spoedeisende, als minder spoedeisende omgevingen en tijdens patiëntenvervoer. 

De IntelliVue MP70 van Philips is een patiëntmonitor die bewakingsmogelijkheden biedt en metingen kan verrichten. De monitor wordt gebruikt voor volwassenen en kinderen. 

De Philips IntelliVue MX40 wordt gebruikt voor beoordeling en bewaking van het hartritme van een patiënt. Het apparaat wordt ook wel telemetrie, telemetriekastje of telemeter genoemd. Het monitoren van het hartritme gebeurt op basis van elektrische signalen vanuit het myocard.

De Welch Allyn Connex Spot Monitor wordt gebruikt om de vitale waarden van een patiënt te monitoren. 

De Welch Allyn Connex Vital Signs uit de 6000 serie is een monitor voor het continu bewaken of het intermitterend meten van vitale parameters bij patiënten van alle leeftijden.


De Alaris CC spuitpomp wordt gebruikt om geneesmiddelen toe te dienen aan patiënten. 

De Perfusor Space van B. Braun is een draagbare spuitpomp die gebruikt wordt voor vloeistoftoediening. 

De Terumo Terufusion TE-331 spuitpomp wordt gebruikt om geneesmiddelen toe te dienen aan patiënten. 

De PCAM spuitpomp van IVAC wordt gebruikt voor het toedienen van geneesmiddelen is . 


De e-learningmodule ‘e-Xpert Medische Thopaz Drainagesysteem’ traint de gebruiker in veilig en juist gebruik van dit apparaat.

De EnFlow Fluid Warmer wordt gebruikt om bloed en intraveneuze vloeistoffen op te warmen tot 40 °C. De e-learningmodule van ExpertCollege traint u in veilig en juist gebruik van dit apparaat.

De e-learningmodule van ExpertCollege behandelt de verschillende functionaliteiten van de pomp en traint u in veilig en juist gebruik.